Naturlegeplads

You are here:

Naturlegepladser af høj kvalitet

Hen over det seneste årti er der sket en udvikling, hvad angår legepladser. Flere og flere naturlegepladser er blevet opført rundt om i landet. Vi ser både naturlegepladser i det offentlige rum, hvor disse kan have forskellige formål. Ligeledes har både skoler, fritidshjem, børnehaver og vuggestuer valgt at udskifte den ældre legeplads af plastik med en nyere naturlegeplads.

heste som legeredskab
rulleplølse ved Hjortsvang naturlegplads

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvad er en naturlegeplads?

Der er flere måder at beskrive på, hvad en naturlegeplads er. En naturlegeplads kan både være en legeplads bygget udelukkende af naturmaterialer. Ofte vil det meste naturlegepladsudstyr være bygget ud af træ, og der vil være taget hensyn til miljøet samt til børnenes sikkerhed. En naturlegeplads kan også beskrives som en legeplads der skaber oplevelser og indtryk, magen til dem som du vil finde i den frie natur. Hos Leg-Med ApS kan du sammensætte en naturlegeplads der lever op til begge beskrivelser.

Derfor er en naturlegeplads det rette valg

Naturen gavner os i mange henseender. Først og fremmest det herfra vi indhenter et utal af ressourcer i hverdagen. Dernæst er naturen for mange, noget som appellerer til vores frie fantasi. Alle har formentlig oplevet at søge ud til strand, skov og åbne landskaber for at kunne tænke klart. Det gør vi, fordi at vi i naturen lader sanserne arbejde, og det lader os med ny energi og kreativitet.

En naturlegeplads appellerer ligeledes til vores fantasi. Vores sanser arbejder på højtryk, når vi indtager en naturlegeplads. Både følelsessansen, lugtesansen, synssansen og ikke mindst balancesansen bliver sat i spil her. En naturlegeplads er som regel ensfarvet. Ligeledes er det heller ikke alt naturlegepladsudstyr hvorved brugen heraf er indlysende. En naturlegeplads sætter altså krav til både børn og voksnes fantasi. Her bliver vi skubbet ud i en leg, som vi selv skal forme.

Tænk miljøbevidst og vælg en naturlegeplads

For mange er en naturlegeplads et naturligt led i en i forvejen bæredygtig strategi. Mange institutioner gør sig eksempelvis allerede i at servere økologisk mad for børnene, såvel som affaldssortering for mange er blevet en normal del af hverdagen. At vælge en naturlegeplads frem for en almen legeplads af materiale som plastik, bidrager til et bedre miljø. Ved mange naturlegepladser vil man ligeledes undgå trykimprægneret træ for at skåne vores klode for unødvendige stoffer.

Naturlegeplads hos Leg-med

Hos Leg-Med ApS kan du sammensætte din naturlegeplads lige som du ønsker. I vores katalog finder du en oversigt over vores naturlegepladsudstyr. Blandt mange andre udfordrende legeredskaber finder du kolbøttestativer, flækkede lærkestammer til vandleg, ruser og meget andet. Hos Leg-med bygger vi din naturlegeplads i stedet. Alt hvad vi sætter vores navn på, opfører vi i hånden. Skulle du have en god idé til din naturlegeplads, som ikke matcher vores indhold i kataloget, så kontakt os endelig. Vi tager udfordringer som en leg, så måske kan vi alligevel indfri dine drømme til den perfekte naturlegeplads.

Vil du høre mere?

Er du på jagt efter en inspirerende naturlegeplads med masser af udviklingsmuligheder? Så vil vi hos Leg-med hjertens gerne skabe den perfekte naturlegeplads ud fra dine idéer og krav. Vi har 13 lærerige år bag os, og den erfaring vi har fået herigennem, har gjort knivskarpe i håndværk og opbygning af naturlegepladser, bålhytter og meget mere. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 51 24 00 87, hvis du ønsker at høre mere om vores naturlegepladser. Foretrækker du at sende os en mail, kan dette gøres på: jwa@leg-med.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, således at du finder en naturlegeplads, der kan leve op til dine krav.

Se et udpluk af vores produkter

FugleredeFuglerede
Out Of Stock

Fugleredegynge

5.222 kr.

Fugleredegynge str. Ø 120 cm. i sort taifun inkl. kæder Pris 5555 kr. + fragt

Fugleredegynge str. Ø 100 cm. i sort taifun inkl. kæder Pris 5222 kr. + fragt

 
Out Of Stock

Dragevippe

16.950 kr.
Lille sjov vippe til de yngste. Der er udskåret venlige dragehoveder ud i robinia stammen. Den er oliebehandlet med miljøvenlig olie. – Bemærk kræver faldunderlag Prisen er inklusiv levering og montering
Balancegang i taifuntovBalancegang i taifuntov
Out Of Stock

Balancegang i taifuntov

4.100 kr.

Balancegang i taifuntov for oven og for neden. Lavet med kraftige roibinia stammer

  Prisen er inklusiv levering og montering
edderkoppespindedderkoppespind
Out Of Stock

Edderkoppespind

Edderkoppespindet er udført i snoet taifun, som er tovværk med stål i. Spindet er ca. 4 meter i diameter og hænger i en højde af ca. 1,7 meter. Edderkoppespindet hænger i 6 robiniastolper som er behandlet én gang med gylden cedertræsolie Pris: Indhent tilbud
Græsgummi måtterGræsgummi måtter
Out Of Stock

Græsgummi måtter

495 kr.

Vores græsgummi måtter er testet af uafhængigt laboratorium til faldhøjde 150 cm.

Måtterne måler 150 x 100 cm.

Pris pr. stk. eks fragt 495 kr.

Bemærk vi forhandler også Gummifliser, indhent tilbud

Hos Leg-Med ApS sælger vi mere end blot naturlegepladser. Vi har hvad der skal til for at fuldende udendørsområdet. Her hos Leg-Med ApS kan du eksempelvis finde bål-, telt- og pælehytter. Vi producerer alt til legepladsen lige fra edderkoppespind til kolbøttestativ. Mangler du også båludstyr eller møbler, så klarer vi også det.