´

"Skab de bedste omgivelser for børn og deres udvikling med en naturlegeplads. Hos Leg-med bygger vi altid naturlegepladser af absolut højeste kvalitet."

Naturlegepladser af høj kvalitet

Hen over det seneste årti er der sket en udvikling, hvad angår legepladser. Flere og flere naturlegepladser er blevet opført rundt om i landet. Vi ser både naturlegepladser i det offentlige rum, hvor disse kan have forskellige formål. Ligeledes har både skoler, fritidshjem, børnehaver og vuggestuer valgt at udskifte den ældre legeplads af plastik med en nyere naturlegeplads.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Så ring til os på 51 24 00 87 eller skriv på post@leg-med.dk

Hvad er en naturlegeplads?

Der er flere måder at beskrive på, hvad en naturlegeplads er. En naturlegeplads kan både være en legeplads bygget udelukkende af naturmaterialer. Ofte vil det meste naturlegepladsudstyr være bygget ud af træ, og der vil være taget hensyn til miljøet samt til børnenes sikkerhed. En naturlegeplads kan også beskrives som en legeplads der skaber oplevelser og indtryk, magen til dem som du vil finde i den frie natur. Hos leg-med kan du sammensætte en naturlegeplads der lever op til begge beskrivelser.

Derfor er en naturlegeplads det rette valg

Naturen gavner os i mange henseender. Først og fremmest det herfra vi indhenter et utal af ressourcer i hverdagen. Dernæst er naturen for mange, noget som appellerer til vores frie fantasi. Alle har formentlig oplevet at søge ud til strand, skov og åbne landskaber for at kunne tænke klart. Det gør vi, fordi at vi i naturen lader sanserne arbejde, og det lader os med ny energi og kreativitet.

En naturlegeplads appellerer ligeledes til vores fantasi. Vores sanser arbejder på højtryk, når vi indtager en naturlegeplads. Både følelsessansen, lugtesansen, synssansen og ikke mindst balancesansen bliver sat i spil her. En naturlegeplads er som regel ensfarvet. Ligeledes er det heller ikke alt naturlegepladsudstyr hvorved brugen heraf er indlysende. En naturlegeplads sætter altså krav til både børn og voksnes fantasi. Her bliver vi skubbet ud i en leg, som vi selv skal forme.

Tænk miljøbevidst og vælg en naturlegeplads

For mange er en naturlegeplads et naturligt led i en i forvejen bæredygtig strategi. Mange institutioner gør sig eksempelvis allerede i at servere økologisk mad for børnene, såvel som affaldssortering for mange er blevet en normal del af hverdagen. At vælge en naturlegeplads frem for en almen legeplads af materiale som plastik, bidrager til et bedre miljø. Ved mange naturlegepladser vil man ligeledes undgå trykimprægneret træ for at skåne vores klode for unødvendige stoffer.

Naturlegeplads hos Leg-med

Hos Leg-med kan du sammensætte din naturlegeplads lige som du ønsker. I vores katalog finder du en oversigt over vores naturlegepladsudstyr. Blandt mange andre udfordrende legeredskaber finder du kolbøttestativer, flækkede lærkestammer til vandleg, ruser og meget andet. Hos Leg-med bygger vi din naturlegeplads i stedet. Alt hvad vi sætter vores navn på, opfører vi i hånden. Skulle du have en god idé til din naturlegeplads, som ikke matcher vores indhold i kataloget, så kontakt os endelig. Vi tager udfordringer som en leg, så måske kan vi alligevel indfri dine drømme til den perfekte naturlegeplads.

Vil du høre mere?

Er du på jagt efter en inspirerende naturlegeplads med masser af udviklingsmuligheder? Så vil vi hos Leg-med hjertens gerne skabe den perfekte naturlegeplads ud fra dine idéer og krav. Vi har 13 lærerige år bag os, og den erfaring vi har fået herigennem, har gjort knivskarpe i håndværk og opbygning af naturlegepladser, bålhytter og meget mere. Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 51 24 00 87, hvis du ønsker at høre mere om vores naturlegepladser. Foretrækker du at sende os en mail, kan dette gøres på: post@leg-med.dk. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, således at du finder en naturlegeplads, der kan leve op til dine krav.Leg-med

Harresøvej 4
7300 Jelling

Telefon: 51 24 00 87
E-mail: post@leg-med.dk
Copyright © 2018 Leg-med   |   Alle rettigheder forbeholdes   |   Designet af Kapabel