Bålhytter i Høj Kvalitet - Gode Priser - Leveret & Monteret - Leg-med ´

"Vi fremstiller alle vores legeredskaber i hånden på stedet, og både voksne og børn er velkomne til at kigge med"

Her på disse sider kan du finde nærmere information om vores bålhytter.

Vi står selv for hele produktionen af hytterne, og tager imod alle opgaver - store som små. Så kig lidt omkring - og tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi besvarer gerne alle spørgsmål.

Hvem er vi?

Leg-med er startet pr. 1.6.2005.

Da Leg-med er en lille virksomhed, og ikke har en dyr organisation bag os, kan vi lave de fleste legeredskaber billigere end mange af vores konkurrenter.

Rene Marloth er uddannet pædagog og snedker.

 • 4 Den store bålhytte
  Bålhytte, som vi sommeren 2006 lavede for Nørremarkens Fritidscenter
 • 2 Rummelig og hyggelig
  I en bålhytte er der masser af plads til aktiviteter og madlavning.
 • Overdækket bålhytte Overdækket Pælehytte
  Solid og praktisk - både som ly for regnen eller skygge på en varm sommerdag.
 • 3 Hjælp udefra
  Vi allierer os med dygtige samarbejdspartnere, når der f.eks. skal støbes fundament eller mures.

Solide bålhytter siden 2005

Hos Leg-med har vi siden 2005 sørget for bålhytter af højeste kvalitet til både institutioner, offentlige grønne arealer, naturparker og meget mere. En bålhytte har i årevis dannet ramme for mange gode timer i naturen. Her kan børn og voksne forenes om dansk hygge som vi kender det bedst.

Uanset om du vælger en stor eller lille bålhytte, så er her plads til mange timers hyggestund rundt om bålet. Når du vælger at investere i en billig bålhytte, investerer du også i flere udendørs timer. I en tid hvor elektronisk udstyr fylder meget i vores hverdag, glemmer vi ofte at prioritere frisk luft i hverdagen. Du kan gavne både hygge og helbred, ved at have en bålhytte til rådighed.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Så ring til os på 51 24 00 87 eller skriv på post@leg-med.dk

Find bålhytte til institutionen

Uanset om du søger en bålhytte til vuggestue, børnehave eller et fritidshjem, så kan vi hos Leg-med hjælpe. Vores erfaring fortæller os at en bålhytte går rent ind hos institutionsbørn. Børn og voksne kan sammen erfare nye oplevelser rundt om bålet. Både smags- og lugtesans kan her blive udfordret, når snobrød bages eller pølser ristes over den åbne ild.

Er du på jagt efter noget mindre end en bålhytte, så kan vi hos Leg-med også tilbyde en lang række af andre produkter, som gør tiden på legepladsen noget sjovere. Lad børnene udfordre balancen på vores Mikadopinde, eller sæt motorikken i spil med vores legetårn.

Bålhytte som håndværk

Leg-med er en lille virksomhed, og det har sine fordele. Hos producerer vi selv alle produkter, og vi gør det i hånden. Dette gælder også vores billige bålhytter. Vi fremstiller din bålhytte på stedet og alle nysgerrige t

Firkantet eller sekskantet bålhytte?

Hos Leg-med har vi både en firkantet bålhytte og en sekskantet bålhytte i vores sortiment. Med vores firkantet bålhytte medfølger 2 sidevægge, bålplads og røgtop. Bålpladsen har en grundplan på 5x5 meter. Vores sekskantede bålhytte er 6 meter i diameteren. Hertil følger bålpladsen, 4 sidevægge, røgtop og bålbænke. Det kan være nemmere at udnytte pladsen i en firkantet bålhytte. Her er der eksempelvis plads til at sætte et bord op ad den ene sidevæg.

Ligeledes er der visse fordele ved at vælge en sekskantet bålhytte. Eksempelvis medfølger der bålbænke, når du køber en sekskantet bålhytte gennem Leg-med. Skal du have din bålhytte stående på et meget åbent areal, kan vores sekskantede bålhytte desuden være fordelagtig, da flere af siderne er tildækket.

Bålhytte efter dine præmisser

Hos Leg-motiveres vi af en god udfordring, og vi tager derfor imod enhver opgave. Da vi selv står for produktionen af bålhytterne, har du mulighed for at designe den præcis som du ønsker den. Vi har før bygget bålhytter med indbygget borde-bænke-sæt. ligeledes har vi haft bestillinger på kæmpe bålhytter. Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon: 51 24 00 87. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi sammen kan finde ud af, hvilke behov din kommende bålhytte skal kunne dække.

Mere sjov fra Leg-med: Se vores andre produkter

Hos Leg-med sælger vi mere end blot bålhytter. Vores bålhytter er uden tvivl et hit, men vi har også hvad der skal til for at fuldende udendørsområdet. Her hos Leg-med kan du eksempelvis finde telt- og pælehytter. Derudover producerer vi alt til legepladsen lige fra edderkoppespind til kolbøttestativ.Leg-med

Harresøvej 4
7300 Jelling

Telefon: 51 24 00 87
E-mail: post@leg-med.dk
Copyright © 2018 Leg-med   |   Alle rettigheder forbeholdes   |   Designet af Kapabel